Salutació de l'Alcalde

Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l’Ajuntament de Moixent. Benvinguts i benvingudes a casa.

Aquest web pretén ser una finestra oberta al nostre poble. Està adreçat als nostres veïns i veïnes però també a totes les persones que se senten interessades per conèixer la nostra benvolguda vila.

A tu, que vens a conèixer-nos, et recomane el web perquè pugues fer-te una idea aproximada de què oferim com a poble. Per això, disposem en el nostre directori de tota aquella informació turística, de serveis i comercial amb la finalitat que la teua experiència siga el més completa i agradable possible.

T’he de dir que Moixent és un poble encisador que té la sort de posseir un gran patrimoni històric, artístic i paisatgístic; és una localitat amb caràcter d’interior que és capaç d’embriagar-te amb sabors i olors mentre recorres els seus carrers, sobretot aquells que des de la zona més alta et deixen veure una preciosa panoràmica del poble i et transporten a les nostres arrels.

Et recomane perdre’t pel Bosquet i els seus voltants, que passetges per la nostra pròpia ‘Toscana’ que està a les Alcusses i, ja que estàs per aquests indrets..., que faces un viatge al passat recorrent la nostra joia històrica, el nostre poblat íber.

La nostra cultura i tradicions, les nostres festes patronals (que se celebren a finals d’agost) i les festes de Moros i Cristians (que gaudim a principi de novembre) resumeixen el nostre tarannà, els trets que ens fan únics, i et parlen de la nostra història. Així com també ho fan els nostres productes, aquells que ens regala la terra i que la nostra gent mima perquè siguen de qualitat i únics. Els nostres vins i olis, i la nostra gastronomia singular, és una experiència més que no pots perdre’t.

I, ara, vull adreçar-me més específicament a tu que vius en Moixent, als nostres veïns i veïnes. Aquesta pàgina web pretén facilitar, millorar i agilitzar la comunicació i les gestions entre vosaltres i el consistori. Per aquesta raó, posem al vostre abast una sèrie de mecanismes amb aquest objectiu. Volem una pàgina web útil i dinàmica on tingueu accés a la informació pel que fa a totes les actuacions que desenvolupa i en les quals està immers l’Ajuntament. Volem que esteu informats i, a més a més, que disposeu de les ferramentes oportunes perquè ens traslladeu aquelles incidències que pugueu detectar i fer-nos arribar les vostres suggerències.

Finalment, informar-vos que som conscients que queda molt per millorar i que treballarem per fer-ho. Volem que la tecnologia estiga al servei de les persones i s’adeqüe a les vostres necessitats com a ciutadans que volen implicar-se en la gestió del municipi. Continuarem avançant per un millor servici!

Guillermo Jorques Lladosa

Alcalde de Moixent