Biblioteca Municipal

El principal objectiu d'aquesta biblioteca és ser un espai d'informació, servei documental i bibliogràfic així com un espai lúdic de lectura i de propostes culturals. Fomentar la lectura entre tota la nostra societat.

La biblioteca compta amb diferents seccions: secció d'adults, infantil, juvenil, hemeroteca, secció local, sala de treballs en grup, etc.
 

 

Horari d'atenció al públic

Dilluns i dimarts de 16:00 a 20:00h

De dimecres a divendres de 10:00 a 13:00h i de 16:00 a 20:00h

Adreça:  C/ Santes Relíquies, 3.

Telèfon: 96 226 10 30

Correu:  biblioteca@moixent.es

 

CARNET DE LECTOR

Per a adquirir el carnet de lector i accedir al préstec, has de portar una fotografia i emplenar la sol·licitud. Podràs portar-te llibres, revistes, CD... amb aquest carnet podràs agafar en préstec en qualsevol biblioteca de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana.

Has de tindre en compte aquestes normes:

1. Cada soci podrà tindre en préstecs un màxim de tres exemplars. Es pot disposar dels exemplars deixats durant un període màxim de quinze dies. Una vegada finalitzat aquest període, haurà de ser retornat a la biblioteca o renovar el préstec.
2. En cas de retard en la devolució d'un exemplar, el soci serà sancionat amb un dia de suspensió per cada dia de retard i document.
3. Si un soci perd un exemplar o el deteriora, haurà d'abonar la compra de l'exemplar.
4. Els usuaris poden portar-se en préstec tots els documents de la Biblioteca, excepte aquells que, per les seues característiques, porten l'etiqueta "exclosa de préstec".

Club de lectura
Únete al club de lectura que ponemos en marcha en la Biblioteca Municipal de Moixent!