Tourist Info Moixent - Museu arqueològic municipal

AVÍS!

LA TOURIST INFO - MUSEU ARQUEOLÒGIC ROMANDRÀ TANCAT DEL 17 D'OCTUBRE PER LA VESPRADA FINS L'1 DE NOVEMBRE, INCLÒS.

 

La Tourist Info de Moixent forma part de la xarxa d'oficines turístiques impulsada per l'Agència Valenciana de Turisme i comparteix dependències amb el Museu Arqueològic Municipal.

El Museu Arqueològic de Moixent oferix actualment al visitant l'oportunitat de realitzar un recorregut a través de la història de la vila de Moixent, començant pels seus troballes més antics, corresponents al període Neolític ( 5000 - 3000 a.c.), fins a arribar al Renaixement (segle XVI), passant abans per la cultura ibera, romana i mulsumana.

Entre les troballes mereixen especial menció els de la Bastida de les Alcusses, procedents del jaciment arqueològic, la necròpolis del Corral de Saus, la zona del Bosquet i la Torre Mora (Torre dels Coloms).

Ofereix al visitant realitzar un recorregut a través de la història de la vila de Moixent, la majoria dels fons procedeixen de dos jaciments ibèrics: la Bastida dels Alcusses i la necròpoli del Corral de Saus, com també podem veure restes d'èpoques del Neolític, Romana, Musulmana i del Renaixement.

La visita guiada té una durada d'uns 30-40 minuts i és gratuïta.  De dimecres a divendres concertar la visita previament.

 

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

Dimecres a divendres via telemàtica

Dissabtes de 10:00 a 13:30h i de 16:30 a 18:30h

Diumenge i festius de 10:00 a 13:30h

* Tancat els dies 24, 25 i 31 de desembre, 1 i 6 de gener

 

Adreça: C/ Poeta Gabriel Vila, 7

Telèfon: 690 115 083 - 96 229 50 10

Correu: moixent@touristinfo.net - museu@moixent.es