• Español
  • Valencià
EMPLEO

12 DE AGOST

Agents Mediambientals (OPO-2004) (Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques) (BORSA DE TREBALL)

Auxiliar de clínica (OPO-2004) (Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques) 

Auxiliar de gestió, Administració General, Grup C2. (OPO-2010) (Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques) (BORSA DE TREBALL) 

Ajudant d'arxius i biblioteques (OPO-2004) (Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques) (BORSA DE TREBALL)  

Ajudant de manteniment (OPO-2004) (Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques) (BORSA DE TREBALL) 

Ajudants tècnics d'investigació, personal laboral. (Borsa d'accés lliure) (Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques) (BORSA DE TREBALL)   

Cos C1-03 Especialistes en Educació Especial. (Borsa lliure). Accés telemàtic amb i sense firma electrònica. (Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques) (BORSA DE TREBALL) 

Cos d'Administratiu de l'Administració de la Generalitat C1-01. Accés per a funcionaris de carrera i Personal contractat laboral del personal del Consell de la Generalitat. (Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques) (BORSA DE TREBALL) 

Educador/a infantil OPO-2008 i lliure (Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques) (BORSA DE TREBALL)

Facultatius d'arxius i biblioteques (OPO-2004) (Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques) (BORSA DE TREBALL) 

Fisioterapeutes (borsa lliure) (Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques) (BORSA DE TREBALL) 

Grup A1, Administració General. (OPO-2010) (Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques) (BORSA DE TREBALL)  

Grup C (subgrup C1), sector administració general. OPO-2008 (Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques) (BORSA DE TREBALL)

Grup E, Administració General (OPO-2008) (Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques) (BORSA DE TREBALL) 

Grup E, ajudant de residencia/servicios. OPE-2008 (Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques) (BORSA DE TREBALL) 

Personal de neteja (OPO-2004) (Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques) (BORSA DE TREBALL) 

Psicòleg/òloga (OPE-2010) (Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques) (BORSA DE TREBALL)

Subgrup A2 Superior de gestió administració general (OPO-2010) (Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques) (BORSA DE TREBALL)

Subgrup A2 Superior de gestió educació social TMEM (OPO-2010) (Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques) (BORSA DE TREBALL)

Treballador/a Social (Ontinyent) (BORSA DE TREBALL)

Tècnic/a d'administració general (Villanueva de Castellón) (BORSA DE TREBALL)  

Tècnics Auxiliars d'Informàtica (Gandia) (BORSA DE TREBALL) 

Facultatiu/va especialista de farmacologia clínica (Generalitat de Catalunya: Departament de Salut) (OPOSICIÓ)  

Facultatiu/va especialista de farmàcia hospitalària (Generalitat de Catalunya: Departament de Salut) (OPOSICIÓ)

 

5 DE AGOST

Director de Centre de Salut Pública de Benicarló (número de lloc 40602) (Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública) (LLIURE DESIGNACIÓ) 

Administratiu/iva. (Elda) (OPOSICIÓ) 

Psicòleg / Psicòloga (Paiporta) (BORSA DE TREBALL) 

Facultatiu especialista d'àrea, especialitats: angiologia i cirurgia vascular, bioquímica clínica, cirurgia cardiovascular, cirurgia oral i maxil·lofacial, cirurgia toràcica, endocrinologia i nutrició, immunologia, medicina nuclear, medicina preventiva, oncologia medica. (Govern del Principat d'Astúries: Conselleria de Sanitat) (OPOSICIÓ) 

Documentalista (Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears) ( CONTRACTACIÓ LABORAL TEMPORAL)

 

4 DE AGOST

Metge d'Urgències d'Atenció Primària (Govern del Principat d'Astúries: Conselleria de Sanitat) (OPOSICIÓ)

Delegat/delegada de producció. (Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears) (BORSA DE TREBALL)

 

3 DE AGOST

-Agent de Policia Local (el Pinós/Pinoso) (OPOSICIÓ)

-Educadors Socials (El Campello) (BORSA DE TREBALL) 

-Tècnic Superior de Prevenció de Riscos Laborals. (Govern d'Aragó: Departament de Sanitat) ( COBERTURA INTERINA)

 

2 DE AGOST

-Obertura de termini d'integració de nous aspirants en la borsa de treball per a substitucions temporals en llocs de treball de la categoria d'ATS/DUE, i d'actualització i aportació de nous mèrits dels candidats ja inscrits en aquesta borsa, en la província d'Alacant, Castelló i València. (Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives) (BORSA DE TREBALL) 

-Treballador/ra Social (Sant Vicent del Raspeig/San Vicente del Raspeig) (BORSA DE TREBALL) 

-Tècnic Superior d'Administració Especial d'Arxius i Biblioteques. (Sant Vicent del Raspeig/San Vicente del Raspeig) (BORSA DE TREBALL)  

-Mestre/a de Taller. (Mancomunidad Intermunicipal del Valle del Vinalopó) (BORSA DE TREBALL) 

 

1 DE AGOST

Obertura de termini d'integració de nous aspirants en la borsa de treball per a substitucions temporals en llocs de treball de la categoria d'ATS/DUE, i d'actualització i aportació de nous mèrits dels candidats ja inscrits en aquesta borsa, en la província d'Alacant, Castelló i València. (Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives) (BORSA DE TREBALL)

Es convoca la constitució d'una borsa de treball extraordinària per al cos de catedràtics de Música i Arts Escèniques en l'especialitat d'Arpa. (Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport) (BORSA DE TREBALL)  

Es convoca la constitució d'una borsa de treball extraordinària per al cos de catedràtics de Música i Arts Escèniques en l'especialitat de Contrabaix de Jazz. (Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport) (BORSA DE TREBALL) 

Es convoca la constitució d'una borsa de treball extraordinària per al cos de catedràtics de Música i Arts Escèniques en l'especialitat de Guitarra elèctrica. (Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport) (BORSA DE TREBALL) 

Es convoca la constitució d'una borsa de treball extraordinària per al cos de catedràtics de Música i Arts Escèniques en l'especialitat d'Instruments històrics de vent. (Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport) (BORSA DE TREBALL) 

Es convoca la constitució d'una borsa de treball extraordinària per al cos de catedràtics de Música i Arts Escèniques en l'especialitat de Psicopedagogia i Gestió Educativa. (Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport) (BORSA DE TREBALL)

Es convoca la constitució d'una borsa de treball extraordinària per al cos de catedràtics de Música i Arts Escèniques en l'especialitat de Repertori amb piano per a instruments. (Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport) (BORSA DE TREBALL)

Es convoca la constitució d'una borsa de treball extraordinària per al cos de catedràtics de Música i Arts Escèniques en l'especialitat de Repertori amb piano per a veu. (Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport) (BORSA DE TREBALL) 

Es convoca la constitució d'una borsa de treball extraordinària per al cos de professors de Música i Arts Escèniques en l'especialitat de Dansa Aplicada a l'Art Dramàtic. (Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport) (BORSA DE TREBALL)  

Tècnic o tècnica especialista en documentació sanitària (Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública) (OPOSICIÓ)

Agents de la policia local (Silla) (BORSA DE TREBALL) 

Auxiliars administratius (Montesa) (BORSA DE TREBALL) 

Borsa extraordinària d'ajudant facultatiu, escala professional d'infraestructures. (Govern dels Illes Balears: Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques) (BORSA DE TREBALL)  

Borsa extraordinària de facultatiu superior, escala humanística i de ciències socials, especialitat cooperació. (Govern dels Illes Balears: Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques) (BORSA DE TREBALL) 

Borsa extraordinària de facultatiu superior, escala humanística i de ciències socials, especialitat formació. (Govern dels Illes Balears: Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques) (BORSA DE TREBALL)

 

31 DE JULIOL

Convocatòria 35/2017. Concurs de trasllats de llocs d'administració especial del cos A2-30, superior de gestió de tributs de l'Administració de la Generalitat. (Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques) (CONCURS DE TRASLLATS) 

COS C1-13-03, ESPECIALISTES DEL MEDI AMBIENT. AGENTS MEDIAMBIENTALS. (OPO-2010) (Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques) (BORSA DE TREBALL) 

RESOLUCIÓ de 25 de juliol de 2017, de la Secretaria Autonòmica d'Educació i Investigació, per la qual es convoca un concurs de mèrits per a la provisió de places d'inspectores i inspectors d'educació accidentals. (Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport) ( CONCURS ESPECÍFIC DE MÈRITS) 

Psicòleg/psicòloga (Xàtiva) (BORSA DE TREBALL) 

Tècnic Superior d'Integració Social. (Xàtiva) (BORSA DE TREBALL)

Facultatiu Superior, Escala Sanitària (Metges) (Expedient: 37 I/2017) (Govern de Castella i Lleó: Conselleria de Sanitat) ( COBERTURA INTERINA) 

Auxiliars, d'Administració General. (Govern de la Comunitat de Madrid: Conselleria de Presidència, Justícia i Portaveu del Govern) (OPOSICIÓ) 

Tècnics Superiors Facultatius d'Arxius, Biblioteques i Museus, Especialitat d'Arxius. (Govern de la Comunitat de Madrid: Conselleria de Presidència, Justícia i Portaveu del Govern) (OPOSICIÓ) 

Tècnics i Diplomats Especialistes, Escala d'Ajudants d'Arxius, Biblioteques i Museus, Especialitat d'Arxius. (Govern de la Comunitat de Madrid: Conselleria de Presidència, Justícia i Portaveu del Govern) (OPOSICIÓ) 

 

28 DE JULIOL

Tècnic Mitjà de Desenvolupament Empresarial (Diputació Castelló) (OPOSICIÓ)

Treballador/a social (El Poble Nou de Benitatxell/Benitachell) (BORSA DE TREBALL)

Monitor/a de talla artesana de fusta en mobles i semblants. (Número convocatòria: 11/2017) (Castelló de la Plana/Castellón de la Plana) (BORSA DE TREBALL)

Assistents en matèria d'edificis EPSO/AST/141/17 (AST 3) (Oficina Europea de Selecció de Personal (EPSO)) (PROCESSOS ESPECIALS)

Enginyers en gestió d'edificis (inclosos enginyers mediambientals i de serveis) EPSO/AD/342/17 (AD 6) . (Oficina Europea de Selecció de Personal (EPSO)) (PROCESSOS ESPECIALS)

Tècnic Auxiliar Sanitari (opció farmàcia). (Govern de la Regió de Múrcia: Conselleria de Sanitat) (OPOSICIÓ)

Tècnic Especialista Sanitari, opció Anatomia Patològica. (Govern de la Regió de Múrcia: Conselleria de Sanitat) (OPOSICIÓ)

Tècnic Especialista Sanitari, opció Higiene Dental (Govern de la Regió de Múrcia: Conselleria de Sanitat) (OPOSICIÓ)

Tècnic Especialista Sanitari, opció Laboratori de Diagnòstic Clínic. (Govern de la Regió de Múrcia: Conselleria de Sanitat) (OPOSICIÓ)

 

 

NOVEDADES DE EMPLE PÚBLICO DEL 27 DE JULIO

 

Oficial-especialista (referència C02/17). Sector laboratoris d'instrumentació científica. (Universitat d'Alacant) (OPOSICIÓ)

Dinamitzadors de joventut. (Utiel) (BORSA DE TREBALL)

Monitors per a Tallers Jornada Escolar Contínua-General. (Utiel) (BORSA DE TREBALL)

ORDENANÇA (Gandia) (BORSA DE TREBALL)

Operari de manteniment d'Esports. (Sagunt/Sagunto) (BORSA DE TREBALL)

Professor/a de piano (Xàtiva) (BORSA DE TREBALL)

http://www.gva.es/…/atencion…/buscadores/busc_empleo_publico

 

NOVEDADES DE EMPLEO PÚBLICO 5 DE JULIO

 

Cuerpo de Profesores Técnicos de Formación Profesional, especialidad
Cocina y Pastelería. (Conselleria de Educación, Investigación,
Cultura y Deporte) (BOLSA DE TRABAJO) [6] Listado definitivo

http://www.gva.es/web/portal/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=64075

 

Cuerpo de Profesores Técnicos de Formación Profesional, especialidad
Mantenimiento de Vehículos. (Conselleria de Educación, Investigación,
Cultura y Deporte) (BOLSA DE TRABAJO) [7] Listado definitivo

http://www.gva.es/web/portal/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=64077

 

Cuerpo de Profesores Técnicos de Formación Profesional, especialidad
Peluquería. (Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y
Deporte) (BOLSA DE TRABAJO) [8] Listado definitivo

http://www.gva.es/web/portal/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=64078

 

Cuerpo de Profesores Técnicos de Formación Profesional, especialidad
Servicios de Restauración. (Conselleria de Educación, Investigación,
Cultura y Deporte) (BOLSA DE TRABAJO) [9] Listado definitivo

http://www.gva.es/web/portal/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=64079

 

Cuerpo de Profesores de Enseñanza Secundaria, especialidad
Informática. (Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y
Deporte) (BOLSA DE TRABAJO) [10] Listado definitivo

http://www.gva.es/web/portal/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=63996

 

Técnico/a coordinador de exposiciones (CONSORCI DE MUSEUS DE LA
COMUNITAT VALENCIANA) (BOLSA DE TRABAJO) [11] [Corrección de errores
(temario)]

http://www.gva.es/web/portal/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65857

 

Conserje (Almussafes) (COBERTURA INTERINA) [12] [Apertura de plazo]

http://www.gva.es/web/portal/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65873

 

Enfermero/a especialista en enfermería familiar y comunitaria.
(Servicio Gallego de Salud (SERGAS).) (BOLSA DE TRABAJO) [13] [Bases y
apertura de plazo]

http://www.gva.es/web/portal/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65871

 

Administrativos (Ayuntamiento de Valencia: Palau de la Música,
Congresos y Orquesta de Valencia) (BOLSA DE TRABAJO) [14] [Apertura de
plazo]

http://www.gva.es/web/portal/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65874

 

Técnico de prevención de riesgos laborales, protección civil e
higiene ambiental. (Ayuntamiento de Valencia: Palau de la Música,
Congresos y Orquesta de Valencia) (BOLSA DE TRABAJO) [15] [Apertura de
plazo]

http://www.gva.es/web/portal/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65872

 

NOVEDADES GENERALES DE TRÁMITES Y SERVICIOS

 

Ayudas a ferias internacionales del sector del libro. [16] Abre plazo

http://www.gva.es/web/portal/inicio/procedimientos?id_proc=18586

 

Convocatoria de ayudas a empresas pymes de la Comunitat Valenciana
para promover la participación en el programa Plan de internacional de
promoción, en la misión comercial México y Panamá (Cámara
València).

http://www.gva.es/web/portal/inicio/procedimientos?id_proc=18820

 

Convocatoria de ayudas a empresas pymes de la Comunitat Valenciana
para promover la participación en el programa Plan internacional de
promoción, cofinanciado por el Fondo Europeo de Desarrollo Regional de
la Unión Europea, en la misión comercial Sudáfrica (Cámara València).

http://www.gva.es/web/portal/inicio/procedimientos?id_proc=18817

 

Convocatoria de ayudas a empresas pymes de la Comunitat Valenciana,
para promover la participación en el programa Plan internacional de
promoción, en la misión comercial Emiratos Árabes y Qatar (Cámara València). 

http://www.gva.es/web/portal/inicio/procedimientos?id_proc=18819

 

NOVEDADES GENERALES 4 DE JULIO

Ayudantes técnicos de investigación, personal laboral. (Bolsa de acceso libre) (Conselleria de Justicia, Administración Pública,

Reformas Democráticas y Libertades Públicas) (BOLSA DE TRABAJO)

 

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=56648

 

Jefe/a de planta de clasificación de envases ligeros. (VALENCIANA DE

APROVECHAMIENTO ENERGÉTICO DE RESIDUOS, S.A. (VAERSA)) (CONTRATACIÓN LABORAL TEMPORAL)

 

 

Administrativos (Aspe) (BOLSA DE TRABAJO) [8] [Bases y apertura de
plazo]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65863

 

Trabajador/a social (Biar) (BOLSA DE TRABAJO) [9] [Apertura de plazo]
http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65845

Auxiliar administrativo/a (Benicarló) (BOLSA DE TRABAJO) [Bases y apertura de plazo]
 
 
 
Director ejecutivo (Grado AD 14) (Agencia de la Unión Europea para la
Formación Policial (CEPOL)) (PROCESOS ESPECIALES) [11] [Bases y
apertura de plazo]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65866

 

Novedades de ocupación pública,  9 de junio:

 

Cuerpo superior técnico de Investigadores científicos, especialidad: investigación en sostenibilidad de los sistemas productivos agrarios y en producción ganadera. (convocatoria 29/15) (Consejería de Justicia, Administración Pública, Reformas Democráticas y Libertades Públicas) (PROMOCIÓN INTERNA) [Bases y apertura de plazo]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65672

 

Jefe/a de planta de clasificación de envases ligeros. (VALENCIANA DE
APROVECHAMIENTO ENERGÉTICO DE RESIDUOS, S.A. (VAERSA)) (CONTRATACIÓN
LABORAL TEMPORAL) 

Secundaria, especialidad Organización y Procesos de Mantenimiento de Vehículos. (Consejería de Educación, Investigación, Cultura y Deporte) (BOLSA DE TRABAJO) Listado definitivo

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=63813

 

Secundaria, especialidad Procesos y Productos en Madera y Mueble. (Consejería de Educación, Investigación, Cultura y Deporte) (BOLSA DE TRABAJO) Listado definitivo

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=63814

 

Ingeniero técnico municipal (Monòver/*Monóvar) (BOLSA DE TRABAJO) [Bases y apertura de plazo]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65669

 

Técnico Administración General. (El Campello) (BOLSA DE TRABAJO) [Bases y apertura de plazo]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65676

 

Agentes de Policía Local (Orpesa/Oropesa del Mar) (BOLSA DE TRABAJO) [Bases y apertura de plazo]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65673

 

Monitor/monitora tiempo libre (*Jérica) ( CONCURSO GENERAL DE MÉRITOS) [Bases y apertura de plazo]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65674

 

Subalternos (Puçol) (BOLSA DE TRABAJO) [Información pública de las bases]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65675

 

Técnico de Servicios para la Empresa de Servicios Municipal de Paiporta (ESPACIO). (Paiporta) (BOLSA DE TRABAJO) [Apertura de plazo] / [Corrección de errores (nuevo plazo)]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65671

 

 

Novedades de ocupación pública,  8 de junio:

 

Cuerpo de Maestros. (Consejería de Educación, Investigación, Cultura y Deporte) (CONCURSO DE TRASLADOS) [Corrección de errores (lista definitiva de adjudicaciones)]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=64033

 

Cuerpo superior técnico de investigadores científicos (convocatoria 28/15) (Consejería de Justicia, Administración Pública, Reformas Democráticas y Libertades Públicas) (OPOSICIÓN) [Bases y apertura de plazo]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65655

 

Cuerpo superior técnico de investigadores científicos, especialidad: investigación en sostenibilidad de los sistemas productivos agrarios. (convocatoria 27/15) (Consejería de Justicia, Administración Pública, Reformas Democráticas y Libertades Públicas) (PROMOCIÓN INTERNA) [Bases y apertura de plazo]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65654

 

Secundaria, especialidad Organización y Proyectos de Fabricación Mecánica (Consejería de Educación, Investigación, Cultura y Deporte) (BOLSA DE TRABAJO) Listado definitivo

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=63811

 

Secundaria, especialidad Sistemas Electrónicos. (Consejería de Educación, Investigación, Cultura y Deporte) (BOLSA DE TRABAJO) Listado definitivo

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=63812

 

Personal docente (curso 2017-2018) (Universitat de València (UV)) ( CONTRATACIÓN LABORAL TEMPORAL) [Bases y apertura de plazo]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65657
 

Agente de la Policía Local (Alginet) (OPOSICIÓN) [Apertura de plazo]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65396

 

Agente de la Policía Local (Quart de Poblet) (OPOSICIÓN) [Bases]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65666

 

Auxiliar de ayuda a domicilio. (Benifaió) ( COBERTURA INTERINA) [Apertura de plazo]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65667

 

Técnico/a superior de servicios sociales (Psicólogo). (Quart de Poblet) (BOLSA DE TRABAJO) [Apertura de plazo]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65659

 

 

 

Novedades de ocupación pública,  7 de junio:

 

Cuerpo superior técnico de investigadores científicos (convocatoria 26/15) (Consejería de Justicia, Administración Pública, Reformas Democráticas y Libertades Públicas) (OPOSICIÓN) [Bases y apertura de plazo]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65653

 

Facultativo especialista en cirugía general y del aparato digestivo (Consejería de Sanidad Universal y Salud Pública) (OPOSICIÓN) [Bases y apertura de plazo]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65646

 

Facultativo especialista en cirugía general y del aparato digestivo (Consejería de Sanidad Universal y Salud Pública) (PROMOCIÓN INTERNA) [Bases y apertura de plazo]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65647

 

Contratación laboral temporal de varias categorías profesionales y de direcciones y dirección de departamentos (Corporación Valenciana de mediados de Comunicación) (CORPORACIÓN VALENCIANA DE MEDIADOS DE COMUNICACIÓN) (BOLSA DE TRABAJO) [Bases y apertura de plazo]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65554

 

Oficial administrativo (ENTIDAD De INFRAESTRUCTURAS DE LA GENERALITAT (EIGE)) ( CONTRATACIÓN LABORAL TEMPORAL) [Bases y apertura de plazo]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65652

 

AGENTE De IGUALDAD. (Ondula) (BOLSA DE TRABAJO) [Bases y apertura de plazo]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65643

 

Auxiliares Administrativos. (Ondula) (BOLSA DE TRABAJO) [Bases y apertura de plazo]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65642

 

SOCORRISTA PARA PISCINA MUNICIPAL. (La Torre d'en Besora) (BOLSA DE TRABAJO) [Bases y apertura de plazo]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65641

 

Operario de servicios múltiples. (Estivella) ( CONTRATACIÓN LABORAL TEMPORAL) [Apertura de plazo]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65649

 

Peón d servicios máquina (*tractorista). (Benifaió) (BOLSA DE TRABAJO) [Bases y apertura de plazo]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65651

 

 

 

Novedades de ocupación pública,  6 de junio:

 

Agentes de policía local. (*Peñíscola) (BOLSA DE TRABAJO) [Bases y apertura de plazo]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65633

 

Informático Técnico Superior. (Puig) ( COBERTURA INTERINA) [Apertura de plazo]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65635

 

Educador/a social (Mancomunidad de la Viña y Marbre/*Mancomunidad de la *Vid *y Lo *Mármol) (BOLSA DE TRABAJO) [Bases y apertura de plazo]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65637

 

Trabajador/a social (Mancomunidad de la Viña y Marbre/*Mancomunidad de la *Vid *y Lo *Mármol) (BOLSA DE TRABAJO) [Bases y apertura de plazo]

http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/busc_empleo_publico/detalle_oposiciones?id_emp=65639

 

 

 

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Formulario de búsqueda